Via een nieuwsbrief proberen we iedereen zo veel mogelijk op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen in onze gemeente. Deze zogenaamde kerkmail wordt iedere donderdagavond verstuurd naar de bij ons bekende e-mailadressen en is inmiddels vijf keer uitgekomen. Wilt u deze kerkmail ook ontvangen? Meld u dan aan d.m.v. het sturen van een e-mailbericht naar martinuskerkmarkelo@gmail.com. Zoals u wellicht uit de media hebt vernomen zal door de coronaperikelen het eerstvolgende Markelo’s Kerkblad, oorspronkelijk gepland op 29 april, niet uitkomen omdat er nog geen activiteiten op het kerkelijk erf plaats kunnen vinden. De kerkenraad heeft besloten dit door te schuiven naar de week voor Pinksteren. Via de kerkmail wordt u op de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen.
De laatste kerkmail kunt u hier downloaden.