Iedere donderdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur is er een 2e-hands boekenmarkt in de Martinushof, Kerkplein 41 te Markelo. Tijdelijk is deze boekenmarkt vanaf 7 t/m 28 augustus tevens op zaterdagochtend geopend tussen 9.30 en 12.00 uur.

Let op: vanaf 7 t/m 28 augustus, iedere donderdag en zaterdag tussen 9.30 en 15.00 uur, worden er in de jaren-80-zaal van Grand-Café De Kroon (Taets van Amerongenstraat 15 te Markelo) extra boekenmarkten gehouden.
De ingang bevindt zich aan de zijkant en een mondkapje is verplicht. Bezoekersaantal wordt gereguleerd. De zaal is door middel van looproutes ingericht en heeft een eigen ingang; u hoeft dus niet door het café.

Alle boeken zijn van zeer goede kwaliteit, goed gesorteerd en voordelig geprijsd. Er dient wel contant betaald te worden, pinnen is niet mogelijk. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de gemeenschap.
Genres zijn o.a.: literaire romans, oorlog, geschiedenis, gedichten, detectives, thrillers, sport, reisverslagen, streekromans, kinder-, hobby- en handwerkboeken, boeken over natuur, dieren, kookboeken, Nederland en andere landen, Twente, kunst, religie en spiritualiteit, vervoer, antiquarische en oude boeken etc.

Veel van deze boeken zijn ons geschonken door de bekende en zeer gewaardeerde boekenmarkt in Delden. Een unieke buitenkans dus!

We ontmoeten u graag in de Martinushof en/of bij Grand-Café De Kroon en vragen uw begrip voor de coronamaatregelen. Mocht u even moeten wachten dan is De Kroon zeker een aanrader.

Namens de boekenmarktcommissie: Bianca, Iet en Jolanda.