Omzien naar elkaar ..

De Voedselbank voorziet gezinnen in hun eerste levensbehoefte. Een prima initiatief dat de Martinuskerk van harte ondersteunt. Helaas hebben de maatregelen rondom het coronavirus de Voedselbank Midden Twente doen besluiten om haar activiteiten tijdelijk op te schorten. Dit betekent voor een groot aantal gezinnen in de Hof van Twente acute nood. Wat nu.. ?

Tekort aan levensmiddelen
Inmiddels hebben een aantal gezinnen aangeklopt bij Stichting Doors Wide Open te Goor. Sinds september 2019 hebben zij een kleding- en voedselbank voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Initiatiefnemer hiervan is Seine Braakman. Meer vraag naar voedselpakketten betekent dat er meer producten beschikbaar moeten komen. Vanuit de Martinuskerk willen wij graag een steentje bijdragen door levensmiddelen in te gaan zamelen.

 Inzameling bij de Martinushof
U kunt ons daarbij helpen door het doneren van allerlei houdbare producten zoals groenten of peulvruchten in blik of pot, houdbare melk, pasta, rijst, soep, koffie, thee enzovoorts. Bij de Martinushof staan buiten een aantal afgedekte kratten waarin u de artikelen kwijt kunt. Wij zorgen er dan voor dat de kratten op de goede plaats terechtkomen.

Laten we juist in deze bijzondere tijd extra omzien naar elkaar en waar mogelijk elkaar een helpende hand toe steken.