Op 30 december om 19:00 uur is er weer een Top2000 kerkdienst gepland in de Martinuskerk. Aan het einde van het jaar is het mooi om samen te komen en samen door middel van tijdloze hits het jaar 2018 te overdenken. Of om gewoon van mooie muziek te genieten in een gezellige sfeer. Want voor de gezellige sfeer wordt zeker gezorgd. De koren Enjoy (Markelo) en Promises (Rijssen) zorgen voor de muzikale invulling. Daarnaast zijn er vuurkorven, warme chocolademelk en natuurlijk kerstkransjes. Ook worden een aantal nummers afgespeeld via YouTube. Welke dat zijn bepaalt u/jij. Want dat is waar het om gaat bij de Top2000! U kunt stemmen op uw favoriete muziek. Er is alvast een voorselectie gemaakt. Hieruit kunt u t/m 20 december uw Top 3 kiezen. De stemlijst treft u hieronder aan. De lijst kunt u inleveren in de stembus in de Martinushof of u kunt deze mailen naar scriba@pkn-markelo.nl. Ook is het mogelijk uw/jouw Top 3 te delen op de Facebook pagina van de Martinuskerk.

We hopen u/jou te ontmoeten tijdens de Top2000 dienst om samen het jaar af te sluiten door middel van onze favoriete muziek!

Klik hier voor de stemlijst.