DSC05317Op zondag 5 juni  2016 om 10.00 uur is er weer een themadienst in de Martinuskerk te Markelo. Deze dienst is anders dan normale kerkdiensten en gaat in op, zoals de naam al zegt, een thema dat centraal staat tijdens de dienst. De dienst kan op verschillende manieren omlijst worden, bijvoorbeeld door iets creatiefs of door een muzikaal optreden. Dit keer gaat het om het thema  “ in het midden ”,  in deze dienst zetten wij de kinderen van onze gemeente in het midden van de belangstelling. voorganger is Dhr Harry van der Kamp uit IJsselmuiden, hij is verbonden aan de stichting Mensenkinderen, een stichting die de kinderen en ouderen in oost Europa ondersteunt.
We heten u daarom ook allen van harte welkom tijdens deze dienst

Na afloop van de dienst kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie of thee