De startzondag op 13 september a.s. heeft het thema: “Het goede leven”. Om in deze tijd een aantrekkelijk programma te bieden, hebben we gekozen voor Openluchttheater de Kösterskoele. Uiteraard geheel coronaproof!

We houden een korte kerkdienst met voorgangers ds. Marten Dijkstra en ds. Rob. Nijhuis. De dienst begint om 10.00 uur, maar de Koele is open vanaf 9.30 uur; kom dus gerust op tijd want een afvaardiging van “De Fanfare” heet iedereen welkom. Ingang alleen via de parkeerplaats van het zwembad. Tijdens en na afloop van de dienst kunnen jullie ook genieten van muziek van het harmonicaduo Jan en Giny Wessels. 

Er is een speciaal programma voor de kinderen, tijdens de overdenking gaan ze aan de slag met tiktok-filmpjes, die ze daarna aan ons zullen laten zien. Dus we hopen dat we veel kinderen welkom mogen heten!
Na de dienst is er koffie en thee met iets lekkers gebakken door de dames van de Hervormde Vrouwenvereniging.

Ten slotte gaan we samen nog een klein hapje eten. Henk Jansen heeft hiervoor zijn medewerking toegezegd en om het geheel kostendekkend te houden vragen we een bijdrage van € 3 p.p., kinderen gratis.

I.v.m. de coronamaatregelen is opgave vooraf noodzakelijk want vol = vol. Aanmelden kan door het sturen van een whatsapp- of sms-bericht naar 06-57 51 11 69 of bel met dit nummer op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Geef dan meteen even aan of je mee wilt eten en met hoeveel personen. We hopen op een mooie opkomst en dat het zonnetje maar lekker mee mag werken.