Reserveren voor de erediensten

Het is vanaf juli toegestaan om diensten te organiseren tot 100 personen, echter na tellen en meten is er een beperkte ruimte in onze kerk van 54 gemeenteleden die we kunnen toelaten. Ook dient men vooraf te reserveren om aanwezig te zijn bij een dienst. Dit reserveren is een verplichting van overheidswege, dat zodra er na een dienst of bijeenkomst een corona uitbraak komt in onze gemeente, we snel en adequaat kunnen handelen en een lijst aan de GGD kunnen overhandigen met namen en telefoonnummers voor bron en contactonderzoek.

U kunt gedurende de week van vrijdag tot donderdagmiddag 12.00 uur Whatsappen om te reserveren naar telefoonnummer 06-57511169.

Op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunt u naar dit telefoonnummer bellen.

Tevens is er de mogelijkheid om via de Scipio kerkapp te reserveren, de instructies hiervoor kunt u vinden als u de app opent in Nieuws.

Als u voor de dienst als nr. 55 en verder belt of appt om te reserveren u, dan komt u als eerste op de lijst komt daarop volgende dienst, om zo iedereen gelijke kansen te geven om bij een dienst aanwezig te kunnen zijn. We hopen met elkaar om binnenkort weer meer mensen binnen te laten in onze Martinuskerk.

 

In alle gevallen telt, heeft u Koorts, bent u verkouden of grieperig of voelt u zich ziek, Blijf thuis!, ook als u huisgenoten heeft met een van deze klachten. Zo houden wij de erediensten en samenkomsten veilig voor iedereen.