image002Stap voor Stap in de Martinuskerk.

In  40 dagen  Stap voor Stap op weg naar Pasen. Een leuk project  voor kinderen die de komende 7  zondagen de kerk bezoeken. Tijdens de kerkdienst gaan we op reis. Een reis die begint in de woestijn en eindigt na 40 dagen in een tuin.  De weg wordt afgelegd in de vorm van een spel bestaande uit  40 voetstappen en 7  projectposters. Onderweg zijn er 6 tussenstops, de zondagen van de veertigdagentijd.  Iedere zondag krijgen de kinderen een whatsapp-bericht en een voorwerp  met daarbij een opdracht  die ze krijgen van de wegwijzer.

De voorwerpen zijn zand – meetlat – gieter en snoeischaar- feesttoeter en brug – tros druiven – palmpasenstok en koffer. Benieuwd welke opdrachten daarbij horen ? Ga dan mee op reis en neem  gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Wanneer ?    Zondag 14 februari tot en met zondag 27 maart van 10.00 uur  tot 11.00 uur in de  Martinuskerk .