Opwekkingsdienst / bevrijdingsdienst Martinuskerk Markelo

Op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag, tijdens de Maarkelse lente bent u van harte welkom in de dienst die natuurlijk in het teken staat van Bevrijdingsdag, en die dag mag gevierd worden. Heel Markelo is die dag in lentesfeer!

U begrijpt het al: het wordt een vrolijke kerkdienst in de vorm van een opwekkingsdienst met hele andere liederen dan normaal.

De term ‘opwekking’ heeft iets positiefs, en zo is het ook bedoeld. Vanuit een positieve manier proberen iets te ervaren wat de Geest van God met ons kan doen opdat we opbloeien en mensen worden zoals we bedoeld zijn. Daar passen ook speciale liederen bij de zogenaamde ‘Opwekkingsliederen”.  Deze zullen een belangrijke plaats in de dienst innemen. Een dienst voor iedereen die zich wil laten inspireren om het geloof als positieve kracht te ervaren in het persoonlijke leven.

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom in de Martinuskerk. Na afloop staat er uiteraard een kopje koffie of thee voor u klaar in de Martinushof.

Zullen we gewoon zeggen: TOT ZIENS op 5 mei?

By | 2019-04-24T20:16:42+01:00 april 24th, 2019|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Opwekkingsdienst / bevrijdingsdienst Martinuskerk Markelo