OPENING KRINGLOOP MARTINUSKERK

Zoals de meeste Markeloërs wel weten wordt er elk jaar in september een fancy fair gehouden op het Kerkplein. Het hele jaar door worden hiervoor spullen gebracht of gehaald door vrijwilligers. Aangezien Markelo nog geen kringloopwinkel kende, heeft de fancy-faircommissie van de Martinuskerk besloten om deze op te richten onder de naam: “Kringloop Martinuskerk”. U kunt de winkel vinden aan de Taets van Amerongenstraat 4a in de voormalige witgoedwinkel van Beverdam. De winkel is dus gelegen aan de rand van het Kaasplein.

De kringloop wordt geopend op donderdag 16 januari om 9.30 uur. Vanaf dan kunt u er iedere donderdagmorgen van 9.30 – 12.30 uur terecht en iedere zaterdagmorgen van 9.30 – 13.00 uur. Kom ook gezellig even langs voor een kopje koffie, thee of een praatje …. of meld u aan als vrijwilliger. Iedereen is welkom.

De opening van deze kringloopwinkel past in het duurzame beleid van de Martinuskerk. Naast 60 zonnepanelen op de Martinushof en ledverlichting in de kerk maakt dit initiatief voor hergebruik van goederen deel uit van onze visie om een “Groene Kerk” te willen zijn.

We hopen dat de winkel een succes wordt en u en wij er ons voordeel mee kunnen doen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud en behoud van de Martinuskerk en wordt niet gebruikt voor andere activiteiten van de kerkgemeenschap.

By | 2020-01-13T14:34:01+01:00 januari 13th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor OPENING KRINGLOOP MARTINUSKERK