Online eredienst zondag 22 november

Komende zondag is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar ook wel ‘Eeuwigheidszondag’ genoemd. Normaal gedenken we de gemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn gestorven. Vanwege corona zullen we zondag niet fysiek bij elkaar komen en zullen we de gedachtenis verplaatsen naar een ander moment. U wordt hierover nog geïnformeerd.

Niettemin zal de korte digitale dienst a.s. zondag in het teken staan van ‘afscheid nemen’. We horen het verhaal van Mozes die aan het einde van zijn leven is gekomen. Veertig jaar had hij het volk Israël geleid door de woestijn en nu zijn ze aan de grens van het Beloofde Land gekomen. Maar…Mozes mag zelf niet verder mee. Hij mag alleen – van afstand – het Beloofde Land zien. Daarna begraaft God zelf het lichaam van Mozes. Niemand – tot op de dag van vandaag – weet waar zijn graf is…..
ds. Rob. Nijhuis

U kunt deze dienst live volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/181-Protestantse-Gemeente-Markelo. De orde van dienst kunt u hier downloaden: 2020-11-22 Liturgie Eredienst.

By | 2020-11-21T15:02:05+01:00 november 21st, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Online eredienst zondag 22 november