Op 13 juli zal het Rijssens mannenkoor optreden in de Martinus kerk.

Op sommige uitnodigingen en posters staat het verkeerde mail adres!

Kaarten kunt u bestellen via het volgende mail adres: kaarten@pkn-markelo.nl

Er zit muziek in de Martinuskerk!

De deuren van de kerk staan deze zomer voor iedereen open. Jong en oud is welkom om de kerk in de volle breedte te ontdekken. De kerk wil verbinden en een ontmoetingsplek zijn voor iedereen. In klein comité is een aantrekkelijk zomerprogramma samengesteld met voor elk wat wils. Er zijn zangavonden en gespreksavonden.

Zangavonden
Op de woensdagavonden 13 en 27 juli en 10 en 24 augustus worden zangavonden in de kerk georganiseerd. Afgelopen jaar is een zelfde programma georganiseerd in samenwerking met de Urker zangers. Op deze avonden kan er geluisterd worden naar live optredens, alsmede is er de mogelijkheid om samen te zingen uit bekende nummers.

De zangavonden beginnen om 19.30 uur, duren ongeveer een uur en na afloop is er gelegenheid om gezellig bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het zomerprogramma zal worden afgetrapt op 13 juli door het Rijssens Mannenkoor in samenwerking met Gerrolt Droogsma, zij zullen een concert geven in de Martinuskerk, de kosten hiervoor zijn € 5,- per persoon. Kaarten zijn voorafgaand te koop op de volgende plekken:

Vanaf 27 juni bij boekhandel Prins te Markelo. Grotestraat 16, 7475 AX Markelo (contant betalen).

Op 30 juni & 7 juli tussen 9.30 uur en 12.00 uur in de Martinushof te Markelo. Kerkplein 41 (contant betalen).

Vanaf 27 juni is het ook mogelijk via de mail, kaarten@pkn-markelo.nl kaarten te bestellen. Kaarten kunnen dan contant betaald worden bij de ingang.