Martinuskerk gesloten voor kerkdiensten

Vanmorgen (15 oktober) heeft het moderamen van de PG Markelo besloten dat de Martinuskerk vanaf heden gesloten zal zijn voor alle reguliere diensten (met uitzondering van uitvaarten).

We gaan over op online diensten die in eerste instantie via http://kerkdienstgemist.nl te volgen zullen zijn.

We hebben dit besluit genomen omdat we als kerk op geen enkele manier betrokken willen zijn bij het eventueel overbrengen van het Coronavirus. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid door de kerk te sluiten, in elk geval voor de komende vier weken. We wachten de ontwikkelingen met betrekking tot het virus af; als het weer de goede kant op gaat met Nederland zullen wij uiteraard onze kerkdeuren weer openen.

Het ligt in de bedoeling om, net als gedurende de periode vanaf medio maart t/m juni dit jaar, nu ook doordeweeks weer te starten met de publicatie van YouTube-filmpjes. U wordt hiervan op de hoogte gehouden per kerkmail, Facebook en deze website. We proberen dus zo veel mogelijk het contact met onze leden op een andere manier te onderhouden.

Binnen een niet al te lange periode hopen wij iedereen weer in goede gezondheid te kunnen begroeten in onze kerk.

By | 2020-10-17T03:07:50+01:00 oktober 15th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Martinuskerk gesloten voor kerkdiensten