Logo-Kleurrijk-in-de-Hof-768x768Zaterdag 9 juli 10.00 – 16.00 uur

Locatie: in en rondom het gemeentehuis in Goor

 

Wat is Kleurrijk in de Hof?

Kleurrijk in de Hof is een evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat. De nieuwkomers (en wellicht ook andere inwoners) in de Hof hebben grote behoefte kennis te maken met de Nederlandse samenleving en contacten te leggen. Ook hopen de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Tijdens Kleurrijk in de Hof is dit mogelijk. U komt toch ook?

Proef, eet en doe mee met de verschillende activiteiten

Bent u benieuwd hoe een Tabouleh salade of Eritrese pannenkoek smaakt? Of wilt u van de Hollandse soep proeven? En vindt u het leuk te helpen met de bereiding van de diverse gerechten? Dit kan allemaal tijdens Kleurrijk in de Hof. Behalve proeven en eten is er die dag volop muziek, dans en zijn er diverse spelen en activiteiten. Allemaal aangeboden door verenigingen, stichtingen of organisaties uit de Hof. Zo zal Jeugdcircus Caroly haar acts laten zien waaraan deelgenomen kan worden en kunnen kinderen geschminkt worden door De Hofschminkers. Daarnaast bieden diverse andere organisaties activiteiten aan zoals, onder meer, De Wereldwinkel, Wijkvoorziening

’t Doesgoor, Muziekschool Hof van Twente en de Schaapskudde Hof van Twente.

 

Ook meedoen?

Wilt u met uw vereniging/organisatie deelnemen aan deze dag? Bijvoorbeeld door het presenteren van een eigen activiteit waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten? Meld u zich dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk vóór 23 juni aan bij Kleurrijk in de Hof door een e-mail te sturen naar Richard Minnen, goorindialoog@gmail.com Of wilt u op deze dag een kijkje komen nemen? Ook dan bent u van harte welkom!