Samen zingen en spelen in de kinderkerk

Op 11 maart wordt voor het allereerst kinderkerk gehouden in de Martinuskerk. Baby’s, peuters, kleuters en de al wat oudere kinderen tot 12 jaar, alle kinderen mogen komen!
  m
Voor in de kerk liggen kussens waar we gezellig met elkaar gaan zitten. We gaan al spelend luisteren naar het verhaal van de ark van Noach verteld door dominee Beer. Alle dieren mogen mee op de ark, heb jij ook een knuffel die mee wil? Dan mag je deze  meenemen. Pas op dat je niet nat wordt, want het gaat natuurlijk regenen! Ook gaan we samen leuke liedjes zingen en muziek maken. Na de dienst is er ranja, koffie en thee met wat lekkers zodat we gezellig met elkaar kunnen praten. En natuurlijk hoort iedereen er bij, dus papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, de buurman en de buurvrouw; iedereen is welkom!

Het doel van de kinderkerk is om kinderen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te laten maken met de kerk en Bijbelverhalen en ouders kennis te laten maken met elkaar. Gezelligheid en plezier zijn daarbij heel belangrijk. Iedereen hoort er bij jong en oud.

Graag tot ziens op 11 maart om 15:.00 uur in de Martinuskerk in Markelo
Corine Jansen, Arne Wessels, Marjolein Lambers, Marlies Dondertman, Olga van het Goor en Baukje Hoevink

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82