Kersttijd in de Martinuskerk

Zondag 18 december om 19.30 uur Volkskerstzang        

Deze dienst is met medewerking van de Muziekvereniging de Fanfare, Markelo’s Mannenkoor en onze organist Gerrolt Droogsma. Ds. Deodaat van der Boon vertelt een toepasselijk verhaal en Gerdien Jansen-Kranenberg zal een mooi gedicht voordragen. De presentatie wordt verzorgt door Gerda Vedders-Vasters. Het beloofd een mooie avond te worden in onze prachtig versierde, warme en vertrouwde Martinuskerk.

Vanaf 18.50 uur spelen de Koperblazers van de Muziekvereniging de Fanfare onder de toren en om 19.20 uur begint de samenzang in de kerk.

Zaterdag 24 december

17.00 uur Kerstgezinsdienst met ds. Marten Dijkstra. Uiteraard staat het kerstverhaal in deze dienst centraal en daarbij wordt de hulp van de kinderen gevraagd…. Voor aanvang van de dienst staan de Ossenhoornblazers volgens oude traditie onder de kerktoren te blazen…

22.00 uur Kerstnachtdienst met ds. Rob Nijhuis en met medewerking van het koor Enjoy.

Zondag 25 december

10.00 uur Eerste kerstdag met ds. Deodaat van der Boon.

Zondag 1 januari 2023

10.00 uur Nieuwjaarsdag met ds. Marten Dijkstra. Na de dienst is er “niejoarwinnen” in de Martinushof.

 

Woensdag 14 december om 19.30 uur

Advent Kerstviering HVV in de Martinushof. Deze viering is met medewerking van het koor Enjoy en ds. Deodaat van der Boon.

Donderdag 22 december om 14.00 uur

Kerstviering Anholtskamp met ds. Marten Dijkstra en met medewerking van Henk Langenkamp voor de muzikale begeleiding.

Actuele informatie kunt u elke week lezen in de kerkmail. Ontvangt u deze kerkmail nog niet dan kunt u zich aanmelden via kerkburo@pkn-markelo.nl.