Komende zondag (22 oktober) is er om 10.00 uur een ‘anders dan anders’ kerkdienst in de Martinuskerk.

Al vele jaren bieden kerken in Nederland via een organisatie zoals Kerk in Actie hulp aan mensen in landen die minder goed bedeeld zijn dan wij in Nederland. Medewerkers van Kerk in Actie worden voor enkele jaren uitgezonden naar deze landen  ter ondersteunin g van bestaande lokale organisaties.

Martine Fraanje heeft enkele jaren in Guatemala (Midden Amerika) gewerkt en en is nu voor verlof in Nederland. Zij wil ons graag tijdens de kerkdienst wat meer vertellen en laten zien over het werk wat zij daar gedaan heeft in het ondersteunen van vrouwen en kinderen. En dan vooral voor de originele bewoners van Guatemala, de Maya ‘s.

De voorganger in deze kerkdienst is mw. Dini Beuving-Dannenberg uit Markelo.

Iedereen die belangstelling heeft voor deze bijzondere dienst is van harte welkom.

Na afloop van de dienst is er GRATIS koffie. Thee of frisdrank