Kerkbezoek

Nu de overheid haar coronaregels langzaamaan steeds meer versoepeld, heeft ook de landelijke kerk haar regels aangepast.

Er mogen weer mensen tot de dienst worden toegelaten, en ook mag er in zeer beperkte mate weer worden gezongen.

Als Martinuskerk moeten we nog steeds zorgdragen voor een goede registratie, mocht er toch een corona uitbraak komen, het is daarom wenselijk om u vooraf aan te melden zodat de registratie al gebeurd is en u naar uw plek kunt worden begeleid, maar nu er weer meer plek is mag u ook op zondagochtend zo naar de kerk komen en wordt ter plekke uw naam en telefoonnummer genoteerd en krijgt u een plekje aangewezen.

Uiteraard blijven de diensten ook rechtstreeks of op een later moment via kerkdienstgemist te zien.

Aanmelden kan via nr 06-57511169

We hopen u allen snel weer te mogen ontmoeten,

By | 2021-06-18T10:34:55+02:00 juni 18th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Kerkbezoek