Kerk app

In deze coronatijd is de Martinuskerk op zoek gegaan naar nieuwe manieren om te communiceren en in contact te blijven met haar leden. Daarom hebben we sinds kort de kerkapp, in deze app vind u de agenda, het laatste nieuws, maar ook kunt u via deze app geven voor een collectedoel. Elke week is er een nieuw doel om voor te collecteren, deze loopt gelijk met het doel van de eindcollecte in de kerk. Ook kunt u uw eigen persoons gegevens vinden, mocht hier iets niet kloppen of iets ontbreken laat het ons weten en wij passen de gegevens voor u aan.

Alle leden waarvan een emailadres in onze administratie bekend is, hebben onlangs een uitnodigingslink ontvangen om de app te installeren, heeft u deze niet ontvangen dan kunt u, als u de QRcode scant de app installeren op uw tablet of smartphone, of zoek in de play- of app store naar Scipio.

Is uw emailadres nog niet bekend bij de ledenadministratie maar wilt u wel gebruik maken van de app, stuur dan een email naar kerkapp@pkn-markelo.nl. ook als u andere vragen heeft over de app of de installatie kunt u naar dit emailadres een bericht sturen, dan proberen wij u zo snel en goed mogelijk te helpen.

By | 2020-06-11T13:20:48+02:00 juni 11th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Kerk app