Omzien naar elkaar ..

Zoals ieder jaar neemt de diaconie rond de Dankdag voor gewas en arbeid het initiatief tot een inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Midden Twente waar ook de Hof van Twente onder valt. Deze actie is dit keer meer dan ooit nodig!

Door de aanhoudende crisis doen steeds meer gezinnen een beroep op de Voedselbank. Veel mensen hebben moeite om in deze tijd de touwtjes aan elkaar te knopen en zijn erg blij met het boodschappenpakket dat ze wekelijks mogen ontvangen.

Meer vraag betekent ook dat er meer spullen nodig zijn. De diaconie van de Martinuskerk ondersteunt het werk van de Voedselbank. Maar ook doet zij een beroep op de Markeloërs om te helpen bij de inzameling van voedsel. Houdbare producten zoals groente in blik of pot, houdbare zuivel, pasta, rijst, soep, koffie en thee kunnen gedeponeerd worden in de afgedekte kratten die buiten bij de Martinushof staan.

Bent u niet in de gelegenheid om spullen te brengen, maar wilt u de Voedselbank financieel ondersteunen? Dan kunt u uw donatie overmaken op IBAN NL65 RABO 0340 7003 27 t.n.v. Diaconie Markelo o.v.v. gift Voedselbank.

Laten we juist in deze bijzondere tijd extra omzien naar elkaar en waar mogelijk een helpende hand toe steken.