Drie keer per jaar (in de maanden maart, juni en oktober), wordt een kerkdienst speciaal voor kinderen georganiseerd.

Het doel van de Kinderkerk is om kinderen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te laten maken met de kerk en Bijbelverhalen en ouders kennis te laten maken met elkaar.  Samen luisteren, zingen en spelen. De Kinderkerk duurt ongeveer een half uur. De afgelopen edities hebben we ruim 20 kinderen per keer mogen verwelkomen.

Voor de diensten zijn wij op zoek naar één of meerdere pianisten die op vrijwillige basis hun medewerking willen verlenen. Tijdens de Kinderkerk zingen we meerdere liedjes op melodieën van bekende kinderliedjes. Voor bladmuziek wordt vooraf gezorgd.

Ben jij of weet je iemand die 1 of meerdere keren per jaar tijdens de Kinderkerk de begeleiding op de piano zou willen verzorgen, dan zou het heel fijn zijn als je een mail zou willen sturen met daarin de contactgegevens naar de redactie van dit Kerkblad, kerkblad@pkn-markelo.nl. 1 van ons neemt contact met je op om de mogelijkheden te overleggen. Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,
De commissie Kinderkerk