Gezinsdienst

Een kerkdienst voor iedereen!

Op 16 februari wordt om 10:00 uur in de Martinuskerk een laagdrempelige kerkdienst voor iedereen georganiseerd. Natuurlijk zijn alle kerkdiensten voor iedereen, maar het doel van deze kerkdienst is een laagdrempelige dienst te organiseren waarbij de opzet iets anders is dan we gewend zijn. Het thema van de dienst is ‘Hoop doet leven’ als onderdeel van een reeks themadiensten over Geloof-Hoop-Liefde. Egbert-Jan Haselhorst zal de dienst leiden. Egbert-Jan is jeugdwerker in Vroomshoop en ook werkzaam voor Youth for Christ. Muzikale medewerking wordt verleend door Bram en Janine uit Vriezenveen. Zij zullen op de piano liederen van nu ten gehore brengen. Ook zal er interactie zijn door middel van filmpjes en actieve deelname aan de preek. Een preek die 10 minuten zal duren. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom! Zij kunnen op kussens voor in de kerk zitten en tekenen en kleuren. Ook zullen zij bij het verhaal worden betrokken en krijgen ze gelegenheid om achter in de kerk een knutselwerk te maken. De kinderen blijven dus in de dienst en zijn er een belangrijk onderdeel van. Na de dienst is er koffie, thee en fris in de Martinushof, waar we gezellig na kunnen praten.  Wij hopen iedereen te zien; jong en oud!

By | 2020-02-06T11:13:52+02:00 februari 6th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Gezinsdienst