JAARLIJKSE FANCY FAIR op het Kerkplein

KLIK OP HET PLAATJE VOOR EEN FOTOIMPRESSIE.

Alle medewerkers hartelijk bedankt voor jullie inzet en volgend jaar hopen we weer een fancy fair te kunnen houden op 19 september (derde zaterdag in september) en we hopen dat er dan weer net zoveel medewerkers zijn als dit jaar.

 

Op Zaterdag 20 september 2014 is weer de jaarlijkse Fancy fair en Boekenmarkt gehouden van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

Vanaf 06.30 uur waren al veel mensen in de weer om de kramen op het kerkplein op te bouwen en de aanvoer te regelen vanaf de schuur bij Jenny Wibbelink.

Jenny, bedankt voor je fantastische gastvrijheid en je vele kopjes koffie!

 

Het weer was goed zodat besloten werd om geen tentzeil over de kramen te doen.

Om ong. 08.00 uur begonnen de verkopers en verkoopsters hun kramen in te richten zodat om 10.00 uur alles klaar stond voor de verkoop

Veel mensen hebben ook dit jaar weer hun zolders en schuren opgeruimd en dat heeft weer geresulteerd in een markt die de moeite waard was om te bezoeken. Er was weer veel goed en mooi spul voor weinig geld te koop!

De aanloop om 10.00 uur was gelijk goed en er was een gezellige sfeer op het kerkplein.

Niet te vergeten natuurlijk was er koffie / thee / frisdrank met cake, oliebollen of een broodje hamburger zodat u niet naar huis hoefde voor de lunch.

 

Om 11.15 uur begon de veiling en die bracht een mooi bedrag op van  ongeveer  700 euro. Na de veiling was het al vrij snel 14.00 uur en de meeste mensen verdwenen ook al was nog lang niet alles verkocht.
Ja, en dan begint het sorteren, inpakken en afbreken van de kramen al weer. Helaas begon het om ongeveer 14.30 uur even heel hard te regenen zodat nogal wat mensen flink nat werden. Zo nat, dat het traditionele ijsje na afloop er bij in schoot.
Om 16.00 uur was alles ingepakt, opgeladen en was iedereen moe maar tevreden.
Dirk v d Kolk (kassier) deelde ons nog mee dat de opbrengst ongeveer 6000 euro was en daar was iedereen erg blij mee.
De spullen die over waren zijn door de kringloopwinkel uit Lichtenvoorde opgehaald op maandag 22 september en worden daar verkocht of verder doorgestuurd naar Roemenië.