Ook dit jaar zal op de 3e zaterdag van september weer de jaarlijkse fancy fair georganiseerd worden.

Wederom zal het kerkplein daarvoor gezellig worden ingericht met een groot aantal marktkramen, waarop een keur aan mooie huishoudelijke artikelen, shilderijen en accessoires sfeervol voor u uitgestald zullen staan. Maar ook voor kleine courante meubels, leuke kleding, speelgoed of en mooi bloemstukje bent u er die zaterdag op het  juiste adres.

Binnen in de Martinushof biedt de inmiddels befaamde boekenmarkt u weer een breed aanbod van de meest uiteenlopende boeken, tijdschriften en CD’s. Vast en zeker vindt u er ook uw lang gewenste exemplaar.   

Traditiegetrouw zal er ook weer een veiling gehouden worden. Dit  jaar o.a. met verschillende zéér mooie en unieke veilingstukken, waarop u vanaf 11,15 uur kunt bieden onder de bezielende leiding van onze veilingmeester. Biedt mee en sla uw slag.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Op het terras voor de Martinushof kunt u gezellig bijpraten en genieten van een kop koffie, naar wens gecombineerd met een plak cake, een lekker stuk taart of een heerlijke oliebol, terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen.

Kortom, alle reden om zaterdag 16 september a.s. vrij te houden in uw agenda voor een bezoek aan de Fancy Fair.  Vanaf 10,00 uur bent u van harte welkom.  Komen . . . . . . want er is altijd wel iets voor u bij.

 

 De fancy fair-commissie.