‘Soultime’ is het thema van de nieuwe Elvisdienst die aankomend winterseizoen weer in veel kerken gehouden zal worden. Met veel succes is de Elvis-in-Churchgroep al 35 keer – verdeeld over twee verschillende themadiensten – met Elvisgospel onderweg geweest in de regio. Na een jaar voorbereiding is er een compleet nieuwe dienst gemaakt, deels met Elvisgospels, maar deels ook met moderne popsongs.

Popsongs die allemaal iets vertellen wat het betekent om aandacht te hebben voor je ziel. Elvis Presley heeft zijn leven lang gospels gezongen. Vaak zong hij ze na een optreden samen met zijn Backing Vocals tot diep in de nacht. Dat deed hij omdat hij bij die gospels het gevoel had dat zijn ziel tot rust kwam. Hij vond soultime in die liederen. Die liederen gingen over de ellende en over de vreugde, maar vooral dat hij zelf door God gekend was in alle momenten van zijn leven. Met deze inspiratie is de groep samen met dominee Arjen van der Spek aan het werk gegaan.

Op zondag 26 november om 19.00 uur zal “Soultime” plaatsvinden in de Martinuskerk te Markelo. De Elvisdienst “Soultime” wordt geleid door dominee Arjen van der Spek. Muziek en zang wordt verzorgd door de Elvis-in-Churchgroep. Voor meer informatie kan een kijkje genomen worden op de website http://elvisinchurch.nl/

De entree is vrij, maar aan de uitgang vragen we wel om een bijdrage om deze avond te kunnen bekostigen.