Dankdag voor Gewas en Arbeid

A.s. woensdag 4 november is het Dankdag voor Gewas en Arbeid. Normaal gesproken werd deze dag ’s middags gevierd in OBS Brookschole. Vanwege de anderhalvemeterafstand was er dit jaar voor gekozen om deze dienst plaats te laten vinden in de Martinuskerk zodat meer mensen de dienst zouden kunnen bijwonen.

Echter, na de afgekondigde strengere coronamaatregelen tijdens de persconferentie van 13 oktober jl., heeft het kerkbestuur besloten om de Martinuskerk voorlopig te sluiten voor kerkdiensten.
Daarom zijn er opnames gemaakt van deze dienst, die op woensdagmiddag 4 november vanaf 14.30 uur te bekijken zijn op: https://kerkdienstgemist.nl/stations/181-Protestantse-Gemeente-Markelo.
Achteraf terugkijken kan ook via deze link.

Voorganger is ds. Deodaat van der Boon. De dienst heeft als thema: “Tel je zegeningen, want zelfs in coronatijd is er nog veel om dankbaar voor te zijn”. Dina Nijkamp zorgt voor een mooi toepasselijk gedicht. Het orgel wordt bespeeld door Franske Veltkamp; zij wordt op dwarsfluit begeleid door Bep van der Zwan.

By | 2020-10-31T16:40:07+01:00 oktober 31st, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Dankdag voor Gewas en Arbeid