Corona virus

Met de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd, ook zijn er richtlijnen opgesteld door het RIVM en de PKN

Alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland waar meer dan 100 bezoekers worden verwacht worden of zijn afgelast dit geldt ook voor kerkdiensten. Ook moet iedereen die moet hoesten, verkouden is, of luchtweg problemen heeft thuisblijven en sociale contacten vermijden.

Voorlopig gaan de erediensten in de Martinuskerk wel door, omdat wij doorgaans niet meer dan 100 gasten ontvangen,

Mochten er de komende dagen nieuwe ontwikkelingen zijn, dan kan het alsnog gebeuren dat er erediensten of bijeenkomsten zijn, die worden afgelast.

voor de meest actuele stand van zaken verwijzen we u naar de website van de PKN https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/.

Houd ook onze eigen website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws wat betreft de ontwikkelingen over het doorgaan van erediensten.

Richtlijnen PKN coronavirus

Met vriendelijke groet

Gerdien Rabe, Scriba PG-Markelo

06-51424315