kerkinsneeuw

Op zaterdagmiddag 12 december, aanvang 15.30 uur en zaterdagavond 12 december aanvang 20.00 uur treedt in de Martinuskerk het Brook Duo op met het kerstverhaal ‘Storm op Kas-oamd’. Dit nieuwe verhaal zal ongeveer één uur en vijftig minuten duren.
Er is geen pauze. Na afloop is er koffie en glühwein, om nog even gezellig met elkaar na te praten. Ook is een bundel van drie winterse voorstellingen te koop, geschreven door Gert Jan Oplaat.
Dit jaar zullen wij voor het eerst kaarten gaan verkopen voor deze voorstellingen, zodat wij een overzicht hebben hoeveel mensen ’s middags en ’s avonds komen. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Martinushof, Kerkplein 41, iedere donderdagmorgen ( 09.00 – 12.30 uur) en donderdagavond ( 19.00 – 21.00 uur) vanaf donderdag 5 november tot en met donderdag 10 december. De kosten van de kaarten zijn € 6,50 per stuk.