Jona ging op reis. Wat neem jij mee als je op reis gaat?

Zondag 7 oktober is er om 15:00 uur voor de derde keer Kinderkerk .
De eerste twee edities hebben we telkens ruim 20 kinderen mogen verwelkomen.
We hopen natuurlijk dat dit nu weer zo zal zijn. De Kinderkerk is er voor alle kinderen tot 12 jaar.
Wat deze keer nieuw is, is dat we twee programma’s hebben. De jongere kinderen blijven in de kerk, de oudere kinderen gaan met Janneke mee naar de consistorie.
Zo hopen we dat er voor alle kinderen een aansluitend en leuk programma is.

Jona in de walvis
Het thema is Jona in de walvis. God vroeg aan Jona om op reis te gaan naar Nineve. Jona pakte zijn koffer, maar had helemaal geen zin om naar Nineve te gaan. Jona stapte op de boot en ging zijn eigen weg. Wat er toen gebeurde horen we tijdens de derde Kinderkerk.

Wat neem jij mee als je op reis gaat?
Je mag iets meenemen, zodat we samen een koffer kunnen inpakken.

De Kinderkerk duurt ongeveer een half uur. Tijdens dit half uur gaan we samen zingen en al spelenderwijs luisteren naar het verhaal van Jona uit de bijbel. We sluiten af met ranja en wat lekkers.
Voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s buren en vrienden is er koffie of thee zodat we gezellig samen kunnen praten.  De kerk is er voor iedereen, jong en oud!

Graag tot ziens op 7 oktober om 15:00 uur!

Hartelijke groet van de commissie Kinderen in de Kerk
Corine, Baukje, Marlies, Olga, Janneke, Arne en Marjolein