ZWO / Kerk in actie 2017-02-12T18:28:40+00:00
Een project van Kerk in Actie bezoeken?
In november 2016 organiseert Kerk in Actie samen met de lokale kerk in Ghana een reis naar Noord Ghana. Er zal een bezoek gebracht worden aan het Karité project (Karité = een soort noten). Aan dat project wordt in de 40 dagentijd aandacht extra gegeven. Een reis voor 50+-ers waarin de mogelijkheid wordt geboden om niet alleen het project met eigen ogen te zien maar vooral ook de lokale bevolking zelf te ontmoeten. Naast het bezoek aan verschillende locaties van het project zullen er ook culturele activiteiten plaatsvinden. Deze reis is voor iedereen die, een onvergetelijke ervaring op wil doen, het werk van Kerk in Actie een warm hart toedraagt en daarmee samen met ons gelooft in delen. De reis zal ongeveer 2 weken duren en € 1700 kosten.
Ghana