Open kerk dagen

Iedere donderdag vanaf 18 juli t/m 22 augustus 2019. Tijdstip: 10.30 – 13.30 uur

Thema: “Kerk Preuverieje”
De Martinuskerk is er voor alle Markeloërs. Maar tijdens de Open Kerkdagen ook voor alle niet-Markeloërs. Iedereen mag zich Markeloër voelen in onze kerk. Tijdens de Open Kerkdagen laten we onze gastvrijheid blijken aan iedereen die iets wil proeven, zien of meemaken van het geloof dat ons positieve energie geeft. We gaan letterlijk samen genieten van maal en verhaal in Maarkelse stijl, door onze eigen “Kerk Preuverieje”.
De eredienst op zondag 7 juli in de Martinuskerk komt te vervallen. Rob Nijhuis gaat die zondag voor in ’t Gebouwtje te Stokkum. We roepen iedereen op om deze dienst bij te wonen. Rob zal tijdens deze dienst een uitgebreide toelichting geven op de komende Open Kerkdagen.
De Kerk Preuverieje wordt met medewerking van de werkgroep “Het Eetbare Erf” van Maarkels Landschap georganiseerd. Zij hebben de recepten bedacht en laten deze proeven. Buiten wordt er “live” gekookt door de vrijwilligers van “Het Eetbare Erf”. De proeverij is gelinkt aan een bijbels thema. Tijdens de zondagse erediensten in deze periode zal hier aandacht aan besteed worden.
Laat u verrassen door de mooi gedekte tafels met bijpassende aankleding in de kerk. En geniet van de foto-expositie die hier te zien is. Want ook de fotografen van Fotostudio Markelo hebben een groot aandeel in de organisatie van dit evenement. Zij hebben op geheel eigentijdse wijze de gerechten vastgelegd, maar dat niet alleen, ze hebben er een bijzonder tintje aan gegeven dat we nog even geheim houden, maar wat zeker het bekijken waard is. Daarnaast zullen Marjan en Marian actief foto’s en videomateriaal maken tijdens alle Open Kerkdagen.
De Martinuskerk voor alle Markeloërs nodigt naast alle Markeloërs ook alle niet-Markeloërs van harte uit om te komen proeven en ervaren!
De Open Kerkdagen worden mede mogelijk gemaakt door de ondernemers en ondernemende noabers uit Markelo. Zodat iedereen tijdens de Open Kerkdagen kan aanschuiven!
“Koop hier je voedsel en eet. Kom, koop voedsel zonder geld” – Jesaja 55 : 1

By | 2019-06-26T13:46:03+01:00 juni 26th, 2019|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Open kerk dagen