Kösterskoele Dienst 14 Juli

Op zondag 14 juli is er traditiegetrouw weer de jaarlijkse themadienst in de Kösterskoele. Dit jaar zal gospelgroep Promises uit Rijssen het project ‘We are the World’ ten gehore brengen.

Oorlogen, vluchtelingen, vreemdelingen hoe gaan we daar mee om en komt het ons bekend voor of is het een ‘ver van ons bed show’. Hoe staan we hier zelf tegenover, zijn we een helpende hand of draaien we er ons liever voor om?
Ook de hindernissen in ieders dagelijks leven zullen tijdens dit project benoemd worden, met daarbij een blik op de bijbel en haar verhalen. Verschillende personen in de bijbel hebben destijds een hoofdrol gespeeld, maar zelfs nu in deze tijd zijn de verhalen nog actueel en valt er nog iets te leren.
Tijdens het project wordt het verhaal verteld en afgewisseld met liederen, waardoor het verhaal en de liederen u en jou zullen raken en aan het denken zal zetten. Promises stelt tijdens het project niet de vraag: ‘Wie is onze naaste’, maar juist: ‘voor wie zijn wij een naaste?’ Samen vormen wij de wereld, hoe kunnen wij een verschil maken?

Tevens werkt Dini Beuving-Dannenberg mee als voorganger tijdens deze dienst.
We sluiten de dienst traditioneel af met koffie, thee en arretjescake.
Bij slecht weer verhuizen wij naar de kerk, houd hiervoor de website en de facebookpagina van de Martinuskerk in de gaten. Verder zullen we dit dan ook via Maarkelsnieuws bekend maken.

We hopen u allen te verwelkomen op zondag 14 juli aanstaande om 10.00 uur in de koele!

By | 2019-07-02T14:27:47+00:00 juli 2nd, 2019|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Kösterskoele Dienst 14 Juli