Koren 2017-02-12T18:28:42+00:00

Zo lang er christelijke kerken zijn is er in die kerken ook gezongen want geloof het of niet maar de liefde van God maakt dat mensen willen zingen!

In Markelo hebben we een (gemengd) kerkkoor en sinds enkele jaren ook koor Enjoy.

Markelo’s Kerkkoor
Het koor bestaat uit ongeveer 32 leden (23 vrouwen en 9 mannen) en staat onder leiding van Marjan Klaasen. Naast het enkele keren per jaar optreden in de kerk wordt ook opgetreden in verzorgings-, verpleeg- en  ziekenhuizen. Ook hebben we wel enkele keren in Duitsland gezongen.

Klik op deze foto gemaakt tijdens het concert voor een vergroting

Het repertoire van het koor is kerkmuziek in het algemeen (Nederlands, Latijn, Engels of Duits)

Het kerkkoor bestaat al meer dan  80 jaar ! en sommige leden zijn al meer dan 40 jaar lid. U begrijpt dat een koor wat al zo lang bestaat erg behoefte heeft aan verjonging.
Houdt u ook van zingen en hebt u ’s maandagsavonds toch niets anders te doen dan TV kijken? en wilt u ook dat er een kerkkoor in Markelo blijft?…….
Kom dan eens vrijblijvend langs op een maandagavond in de Martinushof van 20:00 uur tot 22:00 uur. (u hoeft niet in uw ééntje vóór te zingen hoor.)

Tot Ziens….?!

Koor ‘Enjoy’
In de zomer van 2006 hebben enkele enthousiaste kerkleden het koor “Enjoy” opgericht

Zie hun website: www.koor-enjoy-markelo.nl