Kinderkerk 3 juni

Kom je ook op het feest in de Kinderkerk?

3 juni om 15:00 uur wordt voor de tweede keer Kinderkerk gehouden in de Martinuskerk.

Het thema deze keer is de bruiloft in Kana waar Jezus water in wijn veranderde.

Een echt bruiloftsfeest met bruid en bruidegom in de kerk wil je natuurlijk niet missen en….bij een feest horen slingers! Als iedereen een zelf gemaakt vlaggetje meeneemt dan kunnen we samen een hele lange slinger maken. (klik hier voor een voorbeeld)

Baby’s, peuters, kleuters en de al wat oudere kinderen tot 12 jaar….alle kinderen zijn van harte welkom. Natuurlijk zijn ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s van uitgenodigd. En vergeet vooral ook niet om zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!

Het doel van de Kinderkerk is om kinderen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te laten maken met de kerk en Bijbelverhalen en ouders kennis te laten maken met elkaar. Samen luisteren, zingen en spelen….waarbij gezelligheid en plezier heel belangrijk zijn. De Kinderkerk duurt ongeveer een half uur. Na de dienst staan de koffie, thee en ranja klaar.

Graag tot ziens op 3 juni om 15:00 uur in de Martinuskerk!
Hartelijke groet van de commissie Kinderkerk
 Arne, Corine, Baukje, Marlies, Olga en Marjolein

By | 2018-05-24T13:41:31+00:00 mei 24th, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Kinderkerk 3 juni