Kerkradio 2018-09-27T19:51:42+00:00

Kerkradio

Omdat tijden veranderen en de kerk mee wil is het voor die gemeenteleden, voor wie  het bezwaarlijk is om de wekelijkse kerkdienst te bezoeken, mogelijk om thuis naar de dienst te luisteren en binnenkort te kijken met behulp van een PC / kerkradio.

Wat het is?
De kerkradio maakt gebruik van het internet. De wekelijkse kerkdienst of eigenlijk alles wat in de kerk (of in de kerkzaal van de Aula) gebeurt, kan via het internet worden beluisterd/bekeken. De diensten worden via de Internetaansluiting van de kerk doorgegeven als “live stream” aan een Audio server. Door met een PC of een speciale ontvanger contact te leggen met deze server kan de dienst direct of later worden beluisterd.
Oftewel: de hele wereld kan naar een kerkdienst in Markelo luisteren! Misschien iets voor familieleden uit Markelo die geƫmigreerd zijn?
Een LUKAS ontvanger kunt u in bruikleen krijgen als u contact opneemt met het kerkelijk buro.

Mocht het luisteren naar de kerkdiensten niet lukken, dan kunt u proberen om gebruik te maken van VLC . Download VLC

Klik op het plaatje van de LUKAS internetradio voor een rechtstreekse uitzending of op een link uit de lijst met diensten.

lukas(klein)

Als dat niet lukt kunt u de onderstaande speler van Kerkdienstgemist proberen.

Of voor de tablet 1 van de onderstaande app’s installeren:

badge-app-store-f6caf4f62eacd31b3fa0ce0b123c9b2f

badge-play-store-e20d5caf4e8d8643adabc23c180db17d